Skip links
Explore
Drag

Πολιτική Απορρήτου
Δημοσίευση: 1 Μαρτίου 2021
Τελευταία Ενημέρωση: 1 Μαρτίου 2021

 

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της εταιρείας FutureMakers, η οποία είναι εγκατεστημένη στη διεύθυνση www.futuremakers.gr.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία FutureMakers χρησιμοποιεί τα προσωπικά σου δεδομένα που συλλέγει όταν χρησιμοποιείς την ιστοσελίδα της: τον τρόπο με τον οποίο τα συλλέγει, τον τρόπο που τα μεταφέρει και το χρονικό διάστημα που τα επεξεργάζεται.

Επιπλέον περιγράφει ποια δικαιώματα έχεις και τον τρόπο που μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας αν έχεις απορίες σχετικές την επεξεργασία των δεδομένων σου.

 

Γνωστοποίηση

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου εξηγεί ποιες πληροφορίες συλλέγει η εταιρεία FutureMakers όταν επισκέπτεσαι την ιστοσελίδα www.futuremakers.gr (παρακάτω «η ιστοσελίδα), επισκέπτεσαι άλλες σχετικές ιστοσελίδες (παρακατω “subdomains”), χρησιμοποιείς άλλες υπηρεσίες που παρέχει η FutureMakers ή επικοινωνείς μαζί μας με οποιοδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένων του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), τηλεφώνου, υπηρεσίας μηνυμάτων (messenger), ή οποιουδήποτε άλλου μέσου. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου εξηγεί επιπλέον τον τρόπο που μπορείς να ελέγξεις τις πληροφορίες που συλλέγουμε, τον τρόπο που θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές και τον τρόπο που μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας. Το παρόν έγγραφο περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο προστατεύουμε τα προσωπικά σου δεδομένα.

Η πρόσβαση και η χρήση αυτής της ιστοσελίδας έχει ως προϋπόθεση την αποδοχή και τη συμμόρφωσή σας με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, η οποία ισχύει για όλους τους επισκέπτες που επισκέπτονται ή χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα.

Δεδομένου ότι η παρούσα Πολιτική Απορρήτου επηρεάζει τα έννομα δικαιώματά σου και τις νομικές σου υποχρεώσεις, σε συμβουλεύουμε να σταματήσεις να περιηγείσαι και/ή να χρησιμοποιείς την ιστοσελίδα της εταιρείας FutureMakers, στην περίπτωση που διαφωνείς με αυτήν, καθώς και με τις ενδεχόμενες αναθεωρήσεις της.

Η πρόσβαση και χρήση της Ιστοσελίδας έχει ως επιπλέον αναγκαία προϋπόθεση την αποδοχή εκ μέρους σου καθώς και την συμμόρφωσή σου στους Όρους και Προϋποθέσεις της εταιρείας FutureMakers. Οι Όροι και Προϋποθέσεις μας αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου και ενιαίο με αυτήν σύνολο. Οι Όροι και Προϋποθέσεις μας περιγράφουν τους κανόνες και όρους σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας. Σε παρακαλούμε να διαβάσεις προσεκτικά τους Όρους και Προϋποθέσεις, πριν χρησιμοποιήσεις την ιστοσελίδα μας.

 

Τι εξηγεί η Πολιτική Απορρήτου

Η Πολιτική Απορρήτου εξηγεί:

Ποια προσωπικά σου δεδομένα συλλέγουμε από εσένα και για ποιο σκοπό.
Σχετικά με τα “cookies”
Πως μπορεί να χρησιμοποιηθούν τα δεδομένα σου.
Με ποιον θα μοιραστούμε τα προσωπικά σου δεδομένα.
Που επεξεργαζόμαστε και αποθηκεύουμε τα προσωπικά σου δεδομένα.
Για ποιο χρονικό διάστημα μπορούμε να διατηρήσουμε τα δεδομένα σου.
Επιλογές αποδοχής και αποκλεισμού στο Marketing
Με ποιο τρόπο μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση στα προσωπικά σου δεδομένα/κοινωνικά δίκτυα και να τα κρατήσεις ενημερωμένα.
Πως προστατεύουμε τα προσωπικά σου δεδομένα.
Για ποιο λόγο παραπέμπουμε με υπερσύνδεσμο (link) σε άλλες ιστοσελίδες / κοινωνικά δίκτυα.
Πως μπορούμε να τροποποιήσουμε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου
Που και πως να υποβάλλετε ερωτήσεις, παράπονα ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε ζήτημα αφορά την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

 

Όριο ηλικίας

Δεν έχουμε σκοπό να συλλέξουμε κανένα προσωπικό δεδομένο από ανηλίκους.

Προκειμένου να χρησιμοποιήσεις την ιστοσελίδα της εταιρείας FutureMakers και να μας αποκαλύψεις προσωπικά σου δεδομένα, πρέπει να μας επιβεβαιώσεις ρητά ότι είσαι μεγαλύτερος από 16 ετών. Αν είσαι μικρότερος από 16 ετών πρέπει είτε να αποφύγεις να μας αποκαλύψεις προσωπικά σου δεδομένα, ή να ενημερώσεις τους γονείς ή κηδεμόνες σου σχετικά με την Πολιτική μας Απορρήτου και να συναινέσουν εκείνοι για λογαριασμό σου.

Όσοι εκτελούν γονεϊκά καθήκοντα οφείλουν και είναι οι μόνοι υπεύθυνοι να προστατέψουν τους ανηλίκους από την πρόσβαση και αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων κατά τη χρήση ιστοσελίδων που απευθύνονται σε ενήλικες.

Σε καμία περίπτωση δεν απευθύνεται η ιστοσελίδα μας για χρήση από ανηλίκους μικρότερους των 13 ετών.

 

Ποιος συλλέγει τα προσωπικά σου δεδομένα;

Υπεύθυνος για την συλλογή των προσωπικών σου δεδομένων είναι η εταιρεία FutureMakers, η οποία δεν πρόκειται να τα μοιραστεί ή να τα δώσει προς χρήση σε κανέναν που δεν αναφέρεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Αν έχεις απορίες, σχόλια ή αιτήματα σχετικά με τη διαδικασία συλλογής προσωπικών δεδομένων ή σχετικά με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, σε παρακαλούμε να μας στείλεις μήνυμα στο ask@futuremakers.gr.

 

Τι προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε;

Όταν επικοινωνείς μαζί μας: Συλλέγουμε τα προσωπικά δεδομένα που συμπεριλαμβάνεις στη φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας ή που μας αποκαλύπτεις με άλλους τρόπους όπως πχ. Προφορικά (τηλεφωνική συνομιλία) ή εγγράφως (πχ email ή μήνυμα οποιασδήποτε μορφής). Συλλέγουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σου, το email σου, τον αριθμό τηλεφώνου σου και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μας παρέχεις εσύ.

Όταν κάνεις αίτηση για εργασία: Όταν στέλνεις αίτηση για να συμμετάσχεις στην ομάδα μας, συλλέγουμε πληροφορίες από το βιογραφικό σου καθώς και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μας παρέχεις, εγγράφως ή προφορικά.

Επιπλέον συλλέγουμε αυτόματα δεδομένα όταν επισκέπτεσαι την ιστοσελίδα μας ή σχετικές υποσελίδες.

 

Με ποιον τρόπο συλλέγουμε τα δεδομένα σου;

Εσύ ο ίδιος γνωστοποιείς μόνος στην εταιρεία FutureMakers τα περισσότερα από τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε. Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα όταν:

Συμπληρώνεις εθελοντικά ένα ερωτηματολόγιο ή μας παρέχεις σχόλια και παρατηρήσεις μέσω μηνυμάτων ή email.
Κάνεις αίτηση για εργασία

Χρησιμοποιείς ή βλέπεις την ιστοσελίδα μας με τα cookies που έχει ο browser που χρησιμοποιείς.

 

Πως θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σου;

Για να επικοινωνήσουμε μαζί σου: Θα χρησιμοποιήσουμε το email σου, τον τηλέφωνο σου ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο επικοινωνίας μας έχεις γνωστοποιήσει, εγγράφως ή προφορικά, προκειμένου να επικοινωνούμε μαζί σου και να σου παρέχουμε τις υπηρεσίες ή πληροφορίες που θα μας ζητήσεις. Επιπλέον, μπορούμε να σου απαντήσουμε με τον κατάλληλο τρόπο στα σχόλια ή/και απορίες σου.

Για να δημιουργήσουμε επαγγελματικές σχέσεις: Αν είσαι ήδη πελάτης της εταιρείας FutureMakers ή αν έχουμε εύλογο λόγο να θεωρούμε πως ίσως επιθυμείς να συνεργαστείς μαζί μας, τότε θα χρησιμοποιήσουμε το email σου, το τηλέφωνό σου ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο επικοινωνίας μας έχεις γνωστοποιήσει, εγγράφως ή προφορικά, προκειμένου να δημιουργήσουμε μία επαγγελματική σχέση, προωθώντας σου πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας και παρέχοντάς ενημερώσεις που μπορεί να προκαλούν το προσωπικό ή επαγγελματικό σου ενδιαφέρον.

Για να σου παρέχουμε πληροφορίες: Αν έχεις εγγραφεί στις ενημερώσεις μας, θα χρησιμοποιήσουμε το email σου προκειμένου να σου στείλουμε πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας, τις πρόσφατες ανανεώσεις μας, τα τελευταία μας προϊόντα, και τα ερευνητικά μας αποτελέσματα.

Για αυτόματη επεξεργασία: Αν επισκεφτείς την ιστοσελίδα μας, πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά σου στην ιστοσελίδα θα τύχουν αυτόματης επεξεργασίας από cookies και υπηρεσίες τρίτων προσώπων προκειμένου να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα τις προτιμήσεις σου και να βελτιστοποιήσουμε την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα.

 

Πως αποθηκεύουμε τα προσωπικά σου δεδομένα;

Μας ενδιαφέρεις ιδιαιτέρως η ασφάλεια των δεδομένων σου. Λαμβάνουμε όλα τα δυνατά μέτρα για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια των δεδομένων σου στο μέγιστο δυνατόν βαθμό. Αποθηκεύουμε τα δεδομένα σου σε servers της εταιρείας FutureMakers που ανήκουν σε τρίτα μέρη,

Τρίτα μέρη: Προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια των ευαίσθητων πληροφοριών σου, επιλέγουμε προσεκτικά τις υπηρεσίες τρίτων προσώπων που χρησιμοποιούμε. Χρησιμοποιούμε επιλεγμένες υπηρεσίες που μας διαβεβαιώνουν ότι έχουν συμμορφωθεί με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα καθώς και την υπόλοιπη ισχύουσα νομοθεσία προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο email ask@futuremakers.gr για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λήψη από μέρους μας των κατάλληλων μέτρων ασφαλείας.

 

Για πόσο χρόνο αποθηκεύουμε τα προσωπικά σου δεδομένα;

Τα προσωπικά σου δεδομένα θα παραμείνουν αποθηκευμένα μέχρι:

Α) την στιγμή που θα ακυρώσεις τη συναίνεσή σου,

Β) τερματιστεί η επαγγελματική μας σχέση ή

Γ) η εταιρεία FutureMakers τερματίσει τη λειτουργίας της

Και όποιο εκ των ανωτέρω συμβεί τελευταίο.

 

Τι δικαιώματα έχεις για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων;

Η εταιρεία FutureMakers επιθυμεί να είναι σίγουρη πως γνωρίζεις με ακρίβεια όλα τα δικαιώματα που έχεις για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων. Κάθε χρήστης έχει δικαίωμα:

Δικαίωμα πρόσβασης: Έχεις το δικαίωμα να ζητήσεις από την εταιρεία FutureMakers να σου χορηγήσει αντίγραφα των προσωπικών σου δεδομένα. Ίσως χρειαστεί να σου χρεώσουμε ένα μικρό ποσό για την υπηρεσία αυτή.

Δικαίωμα διόρθωσης: Έχεις το δικαίωμα να ζητήσεις από την εταιρεία FutureMakers να διορθώσει κάθε πληροφορία που θεωρείς πως είναι ανακριβής. Επιπλέον, έχεις το δικαίωμα να συμπληρώσεις τις πληροφορίες που θεωρείς πως είναι ελλιπείς.

Δικαίωμα διαγραφής: Έχεις το δικαίωμα να ζητήσεις από την εταιρεία FutureMakers να διαγράψει τα προσωπικά σου δεδομένα, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: Έχεις το δικαίωμα να ζητήσεις από την εταιρεία FutureMakers να περιορίσει την επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.

Δικαίωμα εναντίωσης: Έχεις το δικαίωμα να εναντιωθείς στην επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων από την εταιρεία FutureMakers, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.

Δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων: Έχεις το δικαίωμα να ζητήσεις από την εταιρεία FutureMakers να μεταφέρει τα προσωπικά σου δεδομένα, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.

Αν υποβάλλεις κάποιο αίτημα, έχουμε περιθώριο ενός μηνός να ανταποκριθούμε σε αυτό. Αν επιθυμείς να ασκήσεις κάποια από τα παραπάνω δικαιώματα σου, σε παρακαλούμε να επικοινωνήσεις μαζί μας στο email ask@futuremakers.gr.

 

Τι είναι τα cookies;

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στον υπολογιστή σου προκειμένου να συλλέξουν σταθερές διαδικτυακές πληροφορίες εισόδου καθώς και πληροφορίες για τη συμπεριφορά του επισκέπτη. Όταν επισκέπτεσαι την ιστοσελίδα μας είναι πιθανόν να συλλέγουμε πληροφορίες για εσένα μέσω cookies ή άλλων αντίστοιχων τεχνολογιών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.allaboutcookies.org.

 

Links σε ιστοσελίδες τρίτων

Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει υπερσυνδέσμους (links) σε ιστοσελίδες ή υπηρεσίες τρίτων προσώπων, οι οποίες δεν ανήκουν ούτε ελέγχονται από την εταιρεία FutureMakers. Η Πολιτικής Απορρήτου μας έχει ισχύ μόνο σε ό,τι αφορά την ιστοσελίδα μας. Συνεπώς, σε περίπτωση που ακολουθήσεις ένα υπερσύνδεσμο (link) προς κάποια άλλη ιστοσελίδα σε συμβουλεύουμε να διαβάσει τη δική τους Πολιτική Απορρήτου.

 

Μετάφραση – Ερμηνεία

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου ενδέχεται να έχει μεταφραστεί σε άλλες γλώσσες, εφόσον την έχουμε καταστήσει διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μας.

Συμφωνείτε ότι, σε περίπτωση διαφωνίας υπερισχύει το πρωτότυπο Ελληνικό κείμενο.

 

Τροποποιήσεις στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου

Διατηρούμε το δικαίωμα, κατά την αποκλειστική μας διακριτική ευχέρεια, να τροποποιούμε ή να αντικαθιστούμε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου ανά πάσα στιγμή.

Οποιαδήποτε τροποποίηση της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου τίθεται σε ισχύ άμεσα αμέσως μόλις δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα.

Προτείνουμε να επισκέπτεστε τακτικά την Πολιτική Απορρήτου της ιστοσελίδας μας προκειμένου να είστε πάντα ενήμερος για τυχόν τροποποιήσεις που γίνουν.

Εφόσον εξακολουθήσεις να περιηγείσαι ή να χρησιμοποιείς την ιστοσελίδα μας αφότου τυχόν τροποποιήσεις απέκτησαν ισχύ, συμφωνείς πως δεσμεύεσαι από τους αναθεωρημένους όρους. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείς με τους νέους όρους, συνολικά ή τμηματικά, σε παρακαλούμε να σταματήσεις να χρησιμοποιήσεις την ιστοσελίδα καθώς και τυχόν υπηρεσίες.

 

Επικοινώνησε μαζί μας

Αν έχεις απορίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου της εταιρείας FutureMakers, τα προσωπικά σου δεδομένα που διατηρούμε, ή θα ήθελες να ασκήσεις κάποιο από τα δικαιώματα σου, μπορείς να επικοινωνήσεις ελεύθερα μαζί μας με τους ακόλουθους τρόπους:

Α) Mέσω ταχυδρομείου: FutureMakers.

Μυστρά 143 – 145,
ΤΚ 16561,
Γλυφάδα

Β) Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: ask@futuremakers.gr

Γ) Μέσω τηλεφώνου: (0030) 2109607645

Δ) Μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ

 

Πως να επικοινωνήσεις με την αρμόδια Αρχή.

Αν επιθυμείς να υποβάλλεις καταγγελία ή αν θεωρείς πως η εταιρεία FutureMakers δεν ανταποκρίνεται στα αιτήματά σου σε ικανοποιητικό βαθμό, μπορείς να επικοινωνήσεις με την Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία αποτελεί την αρμόδια αρχή ελέγχου, και η οποία εδρεύει στην Λ. Κηφισσίας 1-3, ΤΚ 11523, Αθήνα (τηλ. +30 210 64 75 628 – email: complaints@dpa.gr).

Δημοσίευση: 1 Μαρτίου 2021

Τελευταία Ενημέρωση: 1 Μαρτίου 2021