Skip links

10 πλεονεκτήματα της ανάπτυξης ηλεκτρονικού καταστήματος με Magento

Οι διαδικτυακές αγορές έχουν γίνει πολύ συνηθισμένες σήμερα με την έκρηξη της ανάπτυξης του ηλεκτρονικού εμπορίου. Αν και υπάρχουν πολλές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως το Shopify, το BigCommerce, το 3Dcart, το Woocommerce, το Magento εξακολουθεί να βρίσκεται στην ηγετική θέση με περισσότερους από 250.000 χρήστες παγκοσμίως.

Πρέπει να υπάρχουν κάποιοι λόγοι γι’ αυτό…. Σε αυτό το άρθρο, θα θελαμε να σας δώσουμε 10 λόγους που κάνουν το Magento E-Commerce κυρίαρχο στον χώρο των ηλεκτρονικών καταστημάτων .

Ας ξεκινήσουμε!

  1. Το Magento είναι ανοιχτού κώδικα. Το  Magento είναι μια πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα, που σημαίνει ότι:
  • Σας παρέχει πολλές επιλογές προσαρμογής και ενσωμάτωσης.
  • Θα εξελιχθεί ακόμη περισσότερο στο μέλλον.
  • Μπορεί να αποκτηθεί χωρίς κόστος για όλους τους εμπόρους. Απλά κατεβάστε και εγκαταστήστε το Magento στους διακομιστές σας χωρίς να πληρώσετε οποιαδήποτε τέλη αδειοδότησης.

2. Προσαρμοσμένος σχεδιασμός. Στο Magento, υπάρχουν διάφορες επιλογές προσαρμογής CSS που είναι έτοιμες για χρήση για το σχεδιασμό της σελίδας σας. Επιπλέον, η ομάδα υποστήριξης της Magento μπορεί να σας δώσει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις τελευταίες τάσεις και συμβουλές σχετικά με την responsive σχεδίαση ιστοσελίδων.

3. Φιλικό προς τα κινητά.  Πρέπει να κατανοήσουμε  ότι οι άνθρωποι σήμερα τείνουν να αγοράζουν τα πράγματα χρησιμοποιώντας τα έξυπνα τηλέφωνά τους. Το Magento μας επιτρέπει να δημιουργήσετε responsive ιστοσελίδες που είναι ορατές σε ταμπλέτες, smartphones και άλλες κινητές συσκευές χωρίς ταλαιπωρία.

4. Υποστήριξη SEO. Όταν πρόκειται για το SEO, το Magento παρέχει πολλές ευκαιρίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας να εμφανίζονται στο Google και σε άλλα δημοφιλή search engines. Για να γίνουμε  πιο συγκεκριμένοι, μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε φιλικές διευθύνσεις URL και επιλογές μετα-εφαρμογής που απαιτούνται για το SEO. Ως αποτέλεσμα, το Magento μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε διαφορετικά θέματα SEO από την κίνηση της σελίδας, το διπλότυπο περιεχόμενο, τη δημιουργία ευρετηρίου, κλπ.

5. Γρήγορη σελίδα φόρτωσης. Το Magento είναι γνωστό για τις απίστευτα γρήγορες ιστοσελίδες φόρτωσης. Όσο πιο γρήγορα φορτώνεται η σελίδα  σας, τόσο ταχύτερες πληροφορίες μπορούν να ληφθούν από τους επισκέπτες του καταστήματος σας, οι οποίοι αργά ή γρήγορα οδηγούν σε σημαντική αύξηση των πωλήσεων και των ποσοστών μετατροπών.

6. Ευέλικτες επιλογές φιλοξενίας ( Hosting ). Σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες, η ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου Magento μας δίνει την ελευθερία να μείνουμε σε οποιονδήποτε hosting * ( εννοείτε πως μια τέτοια πλατφόρμα σαν το Μagento, καλό θα ήταν να φιλοξενούνται σε αξιόπιστους server  )

7. Eπιτρέπει την δημιουργία πολλών καταστημάτων. Το Magento μας δίνει μια μεγάλη δυνατότητα. Να δημιουργήσουμε πολλά καταστήματα σε έναν ενιαίο πίνακα διαχείρισης. Με άλλα λόγια, με το Magento, τα καταστήματά σας μπορούν να οριστούν ξεχωριστά με τον μοναδικό κατάλογο προϊόντων, το σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά τους.

8. Πολυ-νομισματικά & υποστήριξη γλωσσών. Ενώ η πλειονότητα των σημερινών πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου δεν έχουν επιλογές σε σχέση με ποικίλα νομίσματα και γλώσσες, η ανάπτυξη του ηλεκτρονικού καταστήματος με το Magento , υποστηρίζει όλα τα νομίσματα και τις γλώσσες σε όλο τον κόσμο. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι εξαιρετικά πολύτιμο για καταστήματα που στοχεύουν ευρύ γεωγραφικό κοινό.

9. Ενσωμάτωση third-party add-ons. Με τη χρήση του Magento, μπορούμε εύκολα να ενσωματώσουμε στο κατάστημά μας,  διαφορετικές πύλες πληρωμών και εφαρμογές Web, όπως το PayPal, το Google Shopping, το MailChimp, το eBay, το QuickBooks και πολλά άλλα

10. Εκπληκτικά προεπιλεγμένα χαρακτηριστικά. Το Magento έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα περιμένατε  να έχετε σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, από προηγμένη αναζήτηση, λίστες επιθυμητών, αγαπημένα, συγκρίσεις προϊόντων, λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σε διαφορετικούς τύπους προϊόντων, κλπ. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι μια γερή βάση για να προσφέρετε ικανοποίηση στους χρήστες σας.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Magento είναι μια καταπληκτική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου για να ικανοποιήσει όλες τις διαδικτυακές επιλογές αγορών.

Η ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου σε Magento προσφέρει απεριόριστα πλεονεκτήματα, από την ασφαλή εμπειρία αγορών, την απρόσκοπτη διαχείριση προϊόντων, έως την εύκολη ενσωμάτωση third-party add-ons, η οποία βοηθά στην προώθηση της επιχειρηματικής σας ανάπτυξης.

Όντας μια από τις πιο έμπειρες εταιρείες ανάπτυξης σε Magento, οι λύσεις της FutureMakers θα σας βοηθήσουν να χτίσετε μια καταπληκτική ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου

Επικοινωνήστε μαζί μας και η ομάδα μας θα αναλάβει να δημιουργίσει για εσάς και την επιχείρησή σας, το ηλεκτρονικό κατάστημα που χρειάζεστε.

🍪 This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag